Skal Carl Holst betale skat af penge han ikke får?

14. august 2015 Erhverv

Region Syddanmark sætter nu revisionsfirma til at undersøge skattepligten for Carl Holsts eftervederlag på 833.000 kroner. Det skriver Ekstra Bladet.skat

Region Syddanmark har sat revisorer fra Deloitte til at undersøge skatteforholdene i forbindelse med Carl Holsts eftervederlag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Baggrunden er den, at regionen er usikker på, hvorvidt man skal opkræve skat fra den tidligere regionsrådsformand for de fem måneders eftervederlag, han har frasagt sig.

“Vi vil ikke stå i en situation, hvor vi kan klandres. Vi skal sikre, at det vi gør, er rigtigt”, siger fungerende regionsdirektør Jens Elkjær til Ekstra Bladet.

“Normalt betaler man ikke skat af penge, man ikke får. Men det skal vi jo være sikre på, at vi ikke er forsømmelige omkring”.

“Det er klart, at hvis man når den konklusion, at der skal betales skat af de penge, manden ikke har fået udbetalt, så skal vi have sat gang i det. Det har vi en forpligtigelse til”, siger Jens Elkjær.penge

Artiklen fortsætter under annoncen

Carl Holst foretog sidste torsdag – efter voldsom kritik fra politikere, medier og vælgere – en opsigtvækkende kovending, da han pludselig frasagde sig fem måneders eftervederlag.

Carl Holst vinkede med sin frasigelse farvel til knap 350.000 kroner.

Men han beholder samtidig godt 485.000 kroner, fordi han beholder den del af eftervederlaget, han har fået udbetalt.

Begge beløb er før skat.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Pingvinreglementet – en Beatfortælling der genåbnede Sønderborghus

7. maj 2021 Kultur

Torsdag genåbnede Marianne Van Toornburg, Susan Ørum og guitaristen Mikkel Grue scenen i Black Spot i Sønderborghus efter nedlukningen og det gjorde de med Beatfortælling – en tankevækkende historie, som blev tilsat herlige sange med indhold, som passede glimrede ind i Susan Ørums fortælling. Og Sønderborghus’ medarbejder, Peter Tjørnelund var rigtig glad: “Det er rigtigt […]

Læs mere...