Skal du høre South Denmark Female Choir synge i MultiKulturhuset?

18. september 2020 Kultur

Søndag den 27. september klokken 14 slutter South Denmark Female Choir deres årlige øveweekend med en koncert i MultiKulturhuset, Sønderborg.

Koret, som består af tidligere sangere fra Sønderjysk Pigekor, mødes og øver hele weekenden og slutter af med at præsentere resultatet af weekendens arbejde med sangen.

“I foråret 20 skulle vi have været til Italien med koret og til 2021 har vi forsøgt at planlægge en turné til Budapest – men begge dele er desværre aflyst Vi holder dog fast i at synge sammen”, siger chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“At de ‘gamle’ piger gerne vil mødes, synge og dyrke deres venskaber er en utrolig styrke ved pigekoret, som viser, hvor meget deres tid i koret har betydet for dem.”

“Fabrikant Mads Clausens Fond har doneret støtte til korets to, nu aflyste ture, men vi har heldigvis fået lov til at beholde beløbet, som så i stedet vil gå til korprøver og samvær for pigerne”, siger dirigenten.

Der er gratis adgang til koncerten, men på grund af pladsbegrænsning skal der bestilles billetter på pigekorets hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...