Skal du med i Gospel4Teens – nyt kor i Sønderborg?

12. august 2014 Frivillige

Pressemeddelelse:

Torsdag d. 21. august starter et nyt gospelkor i Sønderborg. Det er et gospelkor for børn/unge mellem 12 og 18 år. 
Korleder er Kenneth Nielsen. Kenneth er kendt for sit store engagement i Sønderborg Gospel Choir, både som en ufattelig dygtig solist og som formand i bestyrelsen. Det bliver helt sikkert et spændende kor at synge i. 

Artiklen fortsætter under annoncen

Gospel4Kids kommer også med til store koncerter.

Gospel4Kids kommer også med til store koncerter.

Koret starter i Gospelfællesskabet i Sønderborg Frikirke som i forvejen huser Hearts of Gospel (et kor for ALLE voksne, der kunne tænke sig at prøve kræfter med gospel) og Gospel4Kids – et kor for børn mellem 6 og 11 år. Du kan læse mere om Gospelfællesskabet her: www.gospelfaellesskabet.com
Artiklen fortsætter under annoncen

Koret starter sæsonen med at få indøvet et repertoire – og tanken er at koret skal deltage til forskellige koncerter og arrangementer. Udover det kommer koret til at deltage til Gospelgudstjenester i Gospelfællesskabet en gang imellem. MEN vigtigst af alt bliver fællesskabet og glæden ved at samarbejde om skøn musik!
Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede nu har koret en stor opgave – de skal sammen med Gospel4Kids synge med på Sønderborg Gospel Choirs julecd, som skal laves dette efterår. 
Du kan tilmelde dig til koret på www.gospel4teens.com – men du kan også bare møde op på dagen d. 21. august kl. 17 i Sønderborg Frikirke – Damgade 94. 
Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan også allerede starte d. 20. august – her er der nemlig et helt særligt arrangement i Gospelfællesskabet – Jnr. Robinson – en international kendt gospelstjerne gæster frikirken og synger med alle børn og unge mellem 6 og 18 år. Det koster 100 kr at deltage, men hvis du efterfølgende ønsker at deltage i Gospel4Teens trækker vi de 100 kr fra dit kontingent som er 250 kr. pr. halvår. 
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...