Skal du med i Gospel4Teens – nyt kor i Sønderborg?

12. august 2014 Frivillige

Pressemeddelelse:

Torsdag d. 21. august starter et nyt gospelkor i Sønderborg. Det er et gospelkor for børn/unge mellem 12 og 18 år. 
Korleder er Kenneth Nielsen. Kenneth er kendt for sit store engagement i Sønderborg Gospel Choir, både som en ufattelig dygtig solist og som formand i bestyrelsen. Det bliver helt sikkert et spændende kor at synge i. 

Artiklen fortsætter under annoncen

Gospel4Kids kommer også med til store koncerter.

Gospel4Kids kommer også med til store koncerter.

Koret starter i Gospelfællesskabet i Sønderborg Frikirke som i forvejen huser Hearts of Gospel (et kor for ALLE voksne, der kunne tænke sig at prøve kræfter med gospel) og Gospel4Kids – et kor for børn mellem 6 og 11 år. Du kan læse mere om Gospelfællesskabet her: www.gospelfaellesskabet.com
Artiklen fortsætter under annoncen

Koret starter sæsonen med at få indøvet et repertoire – og tanken er at koret skal deltage til forskellige koncerter og arrangementer. Udover det kommer koret til at deltage til Gospelgudstjenester i Gospelfællesskabet en gang imellem. MEN vigtigst af alt bliver fællesskabet og glæden ved at samarbejde om skøn musik!
Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede nu har koret en stor opgave – de skal sammen med Gospel4Kids synge med på Sønderborg Gospel Choirs julecd, som skal laves dette efterår. 
Du kan tilmelde dig til koret på www.gospel4teens.com – men du kan også bare møde op på dagen d. 21. august kl. 17 i Sønderborg Frikirke – Damgade 94. 
Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan også allerede starte d. 20. august – her er der nemlig et helt særligt arrangement i Gospelfællesskabet – Jnr. Robinson – en international kendt gospelstjerne gæster frikirken og synger med alle børn og unge mellem 6 og 18 år. Det koster 100 kr at deltage, men hvis du efterfølgende ønsker at deltage i Gospel4Teens trækker vi de 100 kr fra dit kontingent som er 250 kr. pr. halvår. 
Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...