Skal du med Outdoor i Centrum vandretur?

28. marts 2021 Kultur

Outdoor i Centrum inviterer til en gåtur, der tidligere er gået og som flere har efterspurgt igen. Og det er på Dybbøldagen, den 18. april, der er guidet vandretur bliver en tur rundt på Nord-Als, hvor der lægges ud fra Bundsø og så går det mod Oldenor videre til Mjelssø, så der bliver noget og se på.

”Vi starter dagen klokken 9:00 med en kop kaffe og en intro til dagen og turen. Der vil være mulighed for samkørsel fra Sønderborg hvis det ønskes”, siger Peter Uwe Hansen fra Outdoor i Centrum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han forklarer videre, at der er tale om vandretur, hvor alle kan være med. Tempoet bliver omkring 4,5 til 5 kilometer i timen.

”Undervejs vil der være et par pauser, hvor der vil være mulighed for en kop kaffe og lidt lækkert. Når vi er halvvejs serveres vores berømte frokost. Og så slutter vi turen af med en øl eller vand og en god snak om, hvordan dagen er gået”, siger Peter Uwe Hansen.

Tilmelding

Tilmeldingen og betaling skal ske i butikken i Perlegade og man er først tilmeldt, når der er betalt og billetten refunderes ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen er 200,00 kroner.

Mødestedet bliver tilsendt efter tilmelding.

Der kan kun tilmeldes i butikken eller på MobilPay –  kontakt butikken på 7443 5355 for info.

Husk at læse pakkelisten god igennem og har du spørgsmål, så er du altid velkomme til at kontakte Outdoor i Centrum.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...