Skal du med på vandretur på Kegnæs?

5. januar 2022 Samfund
Foto: Outdoor i Centrum
Foto: Outdoor i Centrum

Traditionen tro starter Outdoor i Centrum året med den klassiske vandretur, Rundt om Kegnæs. Den tur har de gået før og i al slags vejr og det smukke Kegnæs skuffer aldrig.

Starten går søndag klokken 09:00 ved Kegnæs Fyr med kaffe fra Café Kisling.

”Herfra får vi den lidt kedelige del af turen på vejen overstået for derefter at vandre langs vandet, stort set resten af turen, hvor vi ender tilbage ved bilerne. Halvvejs på turen står kokken klar med en kop varm luksuskakao, friskbagte boller og skumfiduser til dem der har lyst til det”, siger Dea Larsen fra Outdoor i Centrum

Artiklen fortsætter under annoncen

Turen sluttes med en øl eller en vand og en lille lodtrækning om to gavekort til Outdoor i Centrum.

”Turen er på små 23 kilometer og vil foregå i et tempo, hvor alle kan være med og samtidig hygge sig”, siger Dea Larsen og tilføjer, at der er kommet pænt med tilmeldinger.

VIGTIGT: Da vi går langt det meste af turen langs vandet og der er mulighed for højvande, er det vigtigt at dine vandrestøvler, kan tåle vand.

Max deltagerantal 35 – og man tilmelder sig og betaler i Outdoor i Centrum.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...