Skal du med til en shamansk workshop?

13. september 2018 Kultur

Den 6. oktober mellem kl. 9 og 16 kan du deltage i en grundlæggende shamansk workshop på Sundsmarkvej 18 i Sønderborg.

Vi skal på en dybdegående, helende rejse i os selv, gennem bevægelse og trommernes rytmer, skriver arrangør Paula Mahnken i en pressemeddelelse.

Rejsen til vores indre, hjælper os til at løse problemer, promovere velvære og personlig healing.

Deltagerne lærer to måder at komme i kontakt med deres indre selv, den shamanske tilstand af bevidsthed – et sted hvor man møder sine spirituelle lærere, modtager svar på personlige spørgsmål og finde kilden til fornyet energi og kraften til at opnå personlige mål og helbred.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du lærer at vække dine sovende, spirituelle og helende evner og samhørigheden med naturen.

I løbet af dagen deler og sammenligner deltagerne deres oplevelser. Rejsen til vores indre selv restaurerer vores åndelige kræfter og lærer os om hvordan shamanismen kan bruges i vores hverdag.

Er du interesseret i at deltage i denne workshop, så kan du kontakte Paula Mahnken  ved at skrive til paulamahnken@gmail.com.

Pris kr. 400 inkl. frokost.

Artiklen fortsætter under annoncen

Instruktør: Dr. Angela McNeil, Somerville, Ma, USA.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Helge Thiesen stopper efter flere end 30 år som havneassistent

3. februar 2023 Erhverv

Fredag bliver en arbejdsdag, som havneassistent Helge Thiesen altid vil huske. Det er nemlig den sidste af rigtig mange dage, hvor han troligt er mødt op ved havnen i Sønderborg. “Jeg begyndte i 1990 og nu vil jeg på efterløn”, siger Helge Thiesen til SønderborgNYT. Havnefoged Anders Husted fortalte torsdag til SønderborgNYT, at han har […]

Læs mere...