Skal du med til en shamansk workshop?

13. september 2018 Kultur

Den 6. oktober mellem kl. 9 og 16 kan du deltage i en grundlæggende shamansk workshop på Sundsmarkvej 18 i Sønderborg.

Vi skal på en dybdegående, helende rejse i os selv, gennem bevægelse og trommernes rytmer, skriver arrangør Paula Mahnken i en pressemeddelelse.

Rejsen til vores indre, hjælper os til at løse problemer, promovere velvære og personlig healing.

Deltagerne lærer to måder at komme i kontakt med deres indre selv, den shamanske tilstand af bevidsthed – et sted hvor man møder sine spirituelle lærere, modtager svar på personlige spørgsmål og finde kilden til fornyet energi og kraften til at opnå personlige mål og helbred.

Du lærer at vække dine sovende, spirituelle og helende evner og samhørigheden med naturen.

I løbet af dagen deler og sammenligner deltagerne deres oplevelser. Rejsen til vores indre selv restaurerer vores åndelige kræfter og lærer os om hvordan shamanismen kan bruges i vores hverdag.

Er du interesseret i at deltage i denne workshop, så kan du kontakte Paula Mahnken  ved at skrive til paulamahnken@gmail.com.

Pris kr. 400 inkl. frokost.

Artiklen fortsætter under annoncen

Instruktør: Dr. Angela McNeil, Somerville, Ma, USA.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...