Skal du med til Lanterneoptoget den 12. november?

28. oktober 2021 Kultur

Det er efterhånden blevet en tradition, at Christianskirken og Sct. Marie Kirke inviterer til Lanterneoptog. De seneste år har 50 børn og voksne været sammen om at lave lanterner og gå i optog til kirken.

Så i år lyder invitationen endnu engang:

Fredag den 12. november kl. 16.00 – ca. 18.30 inviterer Christianskirken og Sct. Marie Kirke børn og deres forældre, bedsteforældre og venner til Lanterneoptog i Menighedshuset, Østergade 1 og Sct. Marie Kirke.

Fra kl. 16.00 vil der være lanterneværksted i Menighedshuset, Østergade 1, hvor vi laver vores egne kreative lanterner i forskellige sværhedsgrader. Der vil også være mad og drikke til alle, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når lanternerne er klar, tænder vi lysene og går i optog fra Østergade ned til kirketorvet. Her fortsætter vi ind i Sct. Marie Kirke, hvor vi samles om sang og dramatisering om Martin fra Tours, som lægger navn til Mortens aften.

Det er gratis at være med, men tilmelding af hensyn til maden senest mandag den 8. november på sctmarie.dk under ”Tilmeldinger” eller hos rk@sctmarie.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...