Skal du med – Volley Week i uge 39?

12. september 2019 Kultur

Volleyball kommer på ugeskemaet i uge 39, når volleyballklubber i hele landet slår dørene op i forbindelse med Volley Week.

Sønderborg Volleyball Klub er også med til at få landet til at syde af volleyball.

 Har du lyst til at prøve dine volleyevner, så er Volley Week den optimale mulighed for dig. Volleyklubber i hele landet åbner dørene op for alle volleyball interesserede, og er klar til at vise, hvad volleyball er for en sport.

Sønderborg Volleyball Klub er også med til Volley Week.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom forbi AGS Hallen i uge 39, når vi træner – se træningstidspunkter her – så garanterer vi for store smil, fed stemning og sved på panden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Volley er for alle

”Til Volley Week får alle interesserede mulighed for at spille volley”, fortæller klubbens formand Cristi Dorofte i en pressemeddelelse.

“Alle er meget velkomne og alle kan være med – uanset alder og om man har prøvet at spille volley før. Vores dygtige trænere står klar til at hjælpe deltagerne godt i gang i hallen, og man kan høre nærmere om klubbens mange tilbud.

Bag arrangementet står Sønderborg Volleyball Klub i tæt samarbejde med ’Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley’, herunder DGI Volleyball og Volleyball Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...