Skal du være en del af Udsatterådet?

9. maj 2018 Politik

Der skal nedsættes et nyt Udsatteråd, som skal varetage opgaven de kommende fire år. Er det noget for dig – så mød op til dialogmøde klokken 16 på Gelerts Gård i Nybøl den 16. maj.

De kandidater, der kan stille op til udsatterådet, er borgere med en baggrund som udsatte eller med et særligt engagement på området. Også frivillige organisationer, der varetager målgruppens interesser i kommunen, er meget relevante repræsentanter i rådet.

”Vi håber, at et bredt udsnit af foreninger, organisationer og borgere melder sig som kandidater til Udsatterådet, når vi holder dialogmøde den 16. maj. Med et bredt funderet råd får vi i Byrådet og de udvalg, som samarbejder med rådet, de bedste forudsætninger for at få problemstillinger og udfordringer belyst så godt som muligt”, siger formand for Social- og Seniorudvalget, Preben Storm i en pressemeddelelse.

Man kan melde sig som kandidat på dagen, men også forud hvis man for eksempel er forhindret i at deltage i dialogmødet. I så fald indstiller man sig selv eller en anden som kandidat ved at udfylde en formular, der findes på kommunens hjemmeside.

Social- og Seniorudvalget udpeger formand for og medlemmer til Udsatterådet på sit udvalgsmøde den 7. juni 2018.

Udsatterådets opgave er at varetage de overordnede og generelle interesser for udsatte borgere i kommunen. Det skal arbejde for alle former for udsathed og være med til at forstærke det fælles ansvar for socialt udsatte. En af Udsatterådets konkrete hovedopgaver er at være høringspart i beslutninger, der vedrører grupper af udsatte, inden beslutninger forelægges de politiske udvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...