Skal du være med i Lyrikværkstedet

5. marts 2020 Kultur

Knækprosa, frivers, enderim og jamber. Poesien kan tage mange former. På bibliotekets lyrikværksted er det kun fantasien, der sætter grænser, både hvad indgår indholdet i hobbypoeternes digte, og når der eksperimenteres med forskellige udtryksformer.

Lyrikværkstedet finder sted i dag, torsdag klokken 19 og igen 19 marts og 23 april, hvor værkstedet indledes med en introduktion til Søren Ulrik Thomsens digte. Der er ingen krav om erfaring eller færdigheder for at deltage på værkstederne, men du skal have skrivelyst og mod på at blive udfordret. Værkstedet er både for dig, der har lyst til at prøve kræfter med at skrive digte, og for dig, der allerede har skuffen fuld, men trænger til friske øjne. Lyrikværkstedet er et trygt og uformelt fællesskab, hvor man mødes om en fælles interesse for at skrive lyrik, skriver biblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

På værkstederne dykker vi ned i forskellige udtryksformer og tematikker og laver sjove og udfordrende skriveøvelser, der kan være med til at give dig nye ideer til dit poetiske sprog. Vi finder inspiration fra både nye udgivelser og klassiske værker fra bogreolen og giver feedback på hinandens digte under kyndig ledelse af Hans Karup.

Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding, og der skal trækkes en ny billet til hver mødegang via bibliotekets hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...