Skal eller skal kommunen ikke give en bankgaranti til Sønderborg Roklub?

17. november 2020 Politik

Den selvejende institution Klubhus for Sønderborg Roklub søgte i juli Sønderborg Kommune om en lånegaranti på 600.000 kroner, så der kan optages lån til at gøre udbygning- og energioptimering af Sønderborg Roklubs hovedbygning færdig.

Ansøgningen blev efterfølgende taget med i budgetforhandlingerne, men kom ikke med i budgettet og derfor ligger sagen på Økonomiudvalgets bord, så den kan blive behandlet onsdag.

I forbindelse med byggeprojektet stiftede Sønderborg Roklub den selvejende institution Kulbhus for Sønderborg Roklub, KfSR, for at sikre den fremtidige organisering og ejerforhold samt projektets finansiering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samlet set har Sønderborg Kommune tidligere bevilget 1.150. 000 kroner til den selvejende institution, KfSR og forvaltningen skriver, at Økonomiudvalget enten kan sige ja – og deponere 600.000 kroner – eller sige nej.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...