Skala Live på Ringriderpladsen i Sønderborg bliver en fest

19. juni 2019 Kultur

I Sønderborg er der lagt op til et brag af en fest, når der den 12. juli bliver holdt Skala Live i samarbejde med Sønderborg Ringridning. Arrangementet finder sted i det store telt Lansen mellem klokken 20 og 01.

Fra klokken 20 varmer den lokale DJ MITU op, inden det for alvor går løs med musikprogrammet klokken 22. Aftenen bliver et festfyrværkeri af danske musiknavne.

Koncerten bliver indledt af Alexander Oscar med band. Alexander Oscar hittede i starten af 2018 med Number, der blev et af de mest spillede på radio og streamingtjenester.

Selv om Alexander Oscar faktisk kun er 20 år, er han en veteran på den danske musikscene og fik sin første pladekontrakt som 14-årig. Hans debutalbum Highs & Lows udkom i begyndelsen af 2019. Denne sommer rundede Alexander Oscar 70 millioner streams på tværs af platforme.

Djämes Braun alias Lasse Kramhøft behøver nok ikke nogen nærmere præsentation. Her er det nok at nævne kæmpehit som ”Kom og giv mig alle dine penge” eller ”Dem vi var”. Djämes Braun har også deltaget i TV2’s Toppen af Poppen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stefan Hjort bliver aftenens tredje musiknavn. Han startede som kun 15-årig i boybandet Page Four og fik dengang sunget sig ind i rigtig mange pigers hjerter. Efterfølgende har han taget fat på en solokarriere med debutudspillet Other Hands.

Den amerikanske sanger Brandon Beal lægger også vejen forbi Lansen. Brandon Beal storhittede med nummeret Golden og kommer med ny musik i løbet af sommeren.

Zookeepers med Søren Oliver Due og William De Waal er den femte musikalske gave til publikum. Med sin energiske og futuristiske lyd suppleret af melodisk pop er duoen blevet et at de hurtigst voksende navne på den danske musikscene, hvor gruppen blandt andet har optrådt på Tinderbox.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter koncerten går festen videre med DJ.

Aftenens konferencier er Andreas fra Skala FM’s morgenshow.

Entreen til ringriderpladsen er 35 kroner. Til gengæld er det derefter helt gratis at komme ind til Skala Live i Lansen.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...