Skansens centerleder servicerede Humlehøjhallens volleyball-gæster

21. september 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

I den forgange weekend blev der spillet EM-kvalifikationskampe i Volleyball i Humlehøjhallen og manden, der satte hele scenen er Thomas Bjørn-Lüthi og han opdagede hurtigt, at han havde et alvorligt problem.14333760_1326459007404660_6196314683899835215_n

Når mange hundreder mennesker er samlet i timevis, så er der jo nogle, der godt kan klare at få lidt spiseligt og måske en pilsner eller en sodavand – måske en kop kaffe  – i ny og næ.

Og den med at hente en masse øl og vand i Fleggaard og så stille en sparebøsse op, som folk kan lægge penge i, var næppe faldet i god jord hos myndighederne.

Ingen cafeteria i hallen

Sønderborg Kommune har ikke fundet en, der kan drive cafeteriet i Humlehøjhallen, så Thomas Bjørn-Lüthi ringede og bad Skansens centerleder, Gerhard Meinke, om at hjælpe.

Gerhard Meinke på sin hjemmebane i Skansen.

Gerhard Meinke på sin hjemmebane i Skansen.

“Selvfølgelig sagde jeg ja til at hjælpe arrangørerne, så de mange hundrede gæster kunne få en god oplevelse i Sønderborg”, siger Gerhard Meinke til SønderborgNYT.

Der er ingen tvivl om, at Gerhard Meinke og hans hjælpere fik en virkelig travl weekend.

“Det gjorde vi, men vi nåede også at nyde det dejlige arrangement, der var fantastisk planlagt og lagt i rigtigt gode rammer”, siger centerlederen, som ordnede madvarerne i sit eget køkken i Skansen og kørte dem til Humlehøjhallen, hvor sultne gæster fra flere forskellige lande stod klar til at købe.

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk