Skibet Lovis – ladet med akrobater – lægger til i Gråsten og Sønderborg

12. juli 2018 Kultur

Det gode skib Lovis lægger til i Gråsten og Sønderborg Havn 31. juli og 1. august.

Skibet er ladet med skuespillere og akrobater, der begge aftener klokken 19 fremfører et af den græske mytologis mest dramatiske og kendteste sagn. Det er tilpasset hele familien, så både familiens yngste og ældste får noget ud af det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sagnet, Det gyldne skind, fra den græske mytologi bliver genfortalt på en moderne og eksperimenterende måde. Det sker med en eksplosiv blanding af forskellige cirkusteknikker: akrobatik på skibets dæk og i luften, jongleren, dans, teater og musik.

Skibet ”Lovis” fungerer som en sejlende scene, skriver kommunens eventafdeling i en pressemeddelelse.

Forestillingen løber over scenen med stærke billeder, hæsblæsende øjeblikke, medrivende musik og masser af fantasi.

Luftakrobatikken udspiller sig mellem skibets master, på dækket optræder dansere, artister og dukkeførere, og et live-band installerer deres instrumenter på taget af kaptajnens kahyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Publikum ser med fra kajkanten.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. januar 2022 Politik, Sønderborg

Jesper Larsen vil arbejde for at børn trives

24. januar 2022 Politik

Ved kommunalvalget i november fik Jesper Larsen fra Socialdemokratiet 503 personlige stemmer og de gjorde, at han fik en plads i Byrådet, hvor han er næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget og medlem af Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab. “Jeg er virkelig glad for min plads i Børne- og Uddannelsesudvalget, som jeg mener er et […]

Læs mere...