Skiferien starter i Broager

10. januar 2017 Broager
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Skal du på skiferie i vinterferien?

Så er det en god idé, at have flere kort på hånden og de rigtige støvler på fødderne.

Uanset om du er på ferie eller hjemme, er det en god idé at have to forskellige kort. I tilfælde af, at du mister det ene kort, eller får det stjålet, er det smart at have et andet kort at hæve med eller betale i butikker. Det kan foreksempel være et VISA/Dankort og et MasterCard – og så er det en god idé at opbevare dem forskellige steder, skriver Broager Sparekasse i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi anbefaler vores kunder at have to kort, også selvom man ikke skal på ferie. Man kan også miste sit kort herhjemme, og så kan det besværliggøre hverdagen, at skulle vente på et nyt kort”, siger privatrådgiver i Broager Sparekasse Kirsten Hesselholt, som sidder i Broager-filialen.

Forskellen på et VISA/Dankort og et MasterCard

Kort sagt er forskellen på de to kort, at et MasterCard er et hævekort, mens VISA/Dankort er et betalingskort.

Med et VISA/Dankort har du konstant overblik over dit forbrug, fordi pengene trækkes fra din konto i samme øjeblik, du trykker “Godkend” på terminalen. Er dit behov for kontrol ikke så stort, og har du som regel styr på, hvor mange penge der står på din konto, så kan et MasterCard være et godt valg for dig. Med et MasterCard har du mulighed for at købe nu og først betale en måned senere. Det kan være en fordel, når der opstår større uventede udgifter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Få det rigtige udstyr i Snow4You

Snow4You i Broager har allerede hjulpet mange med det rigtige udstyr inden skiferien. Især støvlerne er noget, der kan gøre en mærkbar forskel på din skiferie. Hvis du køber dine egne støvler, kan de være tjent hjem på 4 gange skiferie med støvleleje – og så er komforten en helt anden, når det er dine egne støvler.

Lige så vigtigt, som det er at have styr på de rigtige kort, skal man også have tjek på udstyret. Og det hjælper vi gerne med. Vi har 61 forskellige støvler i butikken, og størstedelen af dem kan fittes, så de passer perfekt til foden. lyder det fra Michael Juhl, indehaver af Snow4You, som fortsætter med et grin, Så kan vi sende kunderne videre til Broager Sparekasse, hvor de kan få styr på valuta og de rigtige kort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan købe alt fra skijakker og hjelme til goggles i Snow4Yoy i Broager.

Læs mere og bliv inspireret til din næste skiferie på www.snow4you.dk.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...