Skønne New Orleans-jazztoner fra fiskerihavnen

4. august 2019 Kultur

Søndag middag blev der spillet jazz i et større telt på fiskerihavnen i Sønderborg – og heldigvis dejligt tæt på Sundhalle, der stod for servering af ringriderpølser og drikkevarer.

“Vi har udsolgt og det betyder, at der er solgt 140 billetter til koncerten med All Time Jazz band”, siger Gerner Petersen, der har en plads i bestyrelsen i New Orleans Sønderborg, som jazzforeningen hedder.

Gæsterne sidder ved lange borde og der er fint med plads og det falder i god jord. Andre koncerter har været spillet i Sundhalle.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er rigtigt hyggeligt, når vi er i Sundhalle, men når vi er bare lidt flere end 50, så bliver der lidt klemt”, siger Gerner Petersen til SønderborgNYT.

De næste koncerter finder sted på Hotel Sønderborg Strand og du kan følge med i arrangementerne HER PÅ foreningens hjemmeside.

Ikke en spareforening

“Jazzklubben betaler mellem 15 og 20.000 kroner til musikerne, så der skal jo sælges nogle billetter. Målet for hver koncert er, at det løber rundt. Det er ikke en spareforening”, siger Gerner Petersen. Ud over billetsalg, så kommer der også kontingentkroner i kassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har lige nu 164 medlemmer og i dag har der meldt sig fem-seks stykker mere”.

Et år i New Orleans Sønderborg begynder 1. april og det koster 150 kroner at være medlem i et år.

“Fra april falder prisen selvfølgelig i takt med at dagene går. Jeg mener, der lige nu skal betales 100 kroner for et medlemskab, der varer frem til april”, siger Gerner Petersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...