Skønne New Orleans-jazztoner fra fiskerihavnen

4. august 2019 Kultur

Søndag middag blev der spillet jazz i et større telt på fiskerihavnen i Sønderborg – og heldigvis dejligt tæt på Sundhalle, der stod for servering af ringriderpølser og drikkevarer.

“Vi har udsolgt og det betyder, at der er solgt 140 billetter til koncerten med All Time Jazz band”, siger Gerner Petersen, der har en plads i bestyrelsen i New Orleans Sønderborg, som jazzforeningen hedder.

Gæsterne sidder ved lange borde og der er fint med plads og det falder i god jord.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andre koncerter har været spillet i Sundhalle.

“Det er rigtigt hyggeligt, når vi er i Sundhalle, men når vi er bare lidt flere end 50, så bliver der lidt klemt”, siger Gerner Petersen til SønderborgNYT.

De næste koncerter finder sted på Hotel Sønderborg Strand og du kan følge med i arrangementerne HER PÅ foreningens hjemmeside.

Ikke en spareforening

“Jazzklubben betaler mellem 15 og 20.000 kroner til musikerne, så der skal jo sælges nogle billetter. Målet for hver koncert er, at det løber rundt. Det er ikke en spareforening”, siger Gerner Petersen. Ud over billetsalg, så kommer der også kontingentkroner i kassen.

“Vi har lige nu 164 medlemmer og i dag har der meldt sig fem-seks stykker mere”.

Et år i New Orleans Sønderborg begynder 1. april og det koster 150 kroner at være medlem i et år.

“Fra april falder prisen selvfølgelig i takt med at dagene går. Jeg mener, der lige nu skal betales 100 kroner for et medlemskab, der varer frem til april”, siger Gerner Petersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk