Skogalleriet har fået rigtig meget plads

19. november 2019 Erhverv

Martin Linddal Grønvall er lidt øm i kroppen efter et større flyttearbejde, hvor han først skulle pakke sin butik, Skogalleriet,  sammen og så fragte alting til de lokaler, der tidligere har huset Almindelig Brand og iøvrigt også Stig Aunfelts udstillinger. Her skulle han pakke det hele ud igen og stille alting op, så det kan friste kunder at kigge indenfor og også gerne købe nye sko.

“Her er der rigtigt meget plads, så nu kan jeg også lave læderkurser i aftentimerne”, sigher Martin Lindgren Grønvall til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er åbent i de nye lokaler, selvom der stadig mangler en del af det, der skal på væggene.

“Der skal hænges kunst op og den skal både pynte og ændre lyden i lokalet”, siger butiksejeren, der ikke alene sælger kvalitetssko, men også udvalgte huer og handsker samt forskellige ting i læder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...