Skogalleriet har fået rigtig meget plads

19. november 2019 Erhverv

Martin Linddal Grønvall er lidt øm i kroppen efter et større flyttearbejde, hvor han først skulle pakke sin butik, Skogalleriet,  sammen og så fragte alting til de lokaler, der tidligere har huset Almindelig Brand og iøvrigt også Stig Aunfelts udstillinger. Her skulle han pakke det hele ud igen og stille alting op, så det kan friste kunder at kigge indenfor og også gerne købe nye sko.

“Her er der rigtigt meget plads, så nu kan jeg også lave læderkurser i aftentimerne”, sigher Martin Lindgren Grønvall til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er åbent i de nye lokaler, selvom der stadig mangler en del af det, der skal på væggene.

“Der skal hænges kunst op og den skal både pynte og ændre lyden i lokalet”, siger butiksejeren, der ikke alene sælger kvalitetssko, men også udvalgte huer og handsker samt forskellige ting i læder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...