Skolecup 2018 styrker sammenholdet på Nord-Als

1. november 2018 Kultur

Forleden blev der spillet Skolecup 2018 i Nordals Idrætscenter. Skolecup 2018 var nummer 52 i rækken, så der er tale om et traditionsrigt stævne.

Hele 70 hold fra 0.-9. klasse fra områdets skoler dystede i indendørs fodbold i den stemningsfyldte hal. For hvis der er noget Skolecup er garant for, så er det god stemning!

Faktisk var det ikke kun børn der havde muligheden for at dyste mod hinanden på banen. Således dystede forældre og lærere fra områdets skoler, søndag middag om den prestigefyldte vandrepokal, som denne gang blev vundet af forældre fra Nørreskov Skolen, skriver arrangørerne, Nord-Als Boldklub og Nordals Skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er glade for, at Nordals Skolen og Nord-Als Boldklub endnu en gang har arbejdet sammen om Skolecup, som vi ser som en god mulighed – for alle klasser på områdets skoler – til at være sammen på kryds og tværs udenfor skoletiden. Samtidig er vi glade for at hjælpe med ved et så flot og traditionsrigt arrangement på Nord-Als”, siger stævnelederne Beth Jensen og Frank Andersen, som er henholdsvis lærer og viceskoleleder på Nordals Skolen og ungdomstrænere og udvalgsmedlemmer i Nord-Als Boldklub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nord-Als Boldklubs formand Jesper Larsen er helt enig:

“Vi ser det som en enorm stor styrke at Skolecup arrangeres i samarbejde med den lokale folkeskole. Det viser nemlig, at vi sammen kan skabe et fantastisk arrangement og at vi er fælles om at skabe gode rammer for børn og unge på Nordals. Det kræver engagement at planlægge og gennemføre Skolecup og det har alle de frivillige og specielt Beth Jensen og Frank Andersen virkeligh stor andel i. Jo, der er gang i den på Nordals”.

Som noget nyt tilbød Nord-Als Boldklub alle U6-U8 spillere som deltog i Skolecup, et halvt års gratis kontingent efterfølgende og indbød dem til åben træning. Den åbne træning blev en stor succes, hvor 9 nye spillere mødte op og mange flere er naturligvis velkomne.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...