Skovby Blues: BallBreaker hylder AC/DC i Lysabilds forsamlingsgård

31. maj 2021 Kultur

Torsdag den 1. juli spiller det kendte, lokale orkester BallBreaker koncert på den tidligere kro i Lysabild, nu kendt som Forsamlingsgården.

Orkestret har mere end 20 års erfaring i at hylde de lidt mere berømte helte i AC/DC og de er kendt for at komme ud over scenekanten og levere koncerter af høj klasse, skriver Skovby Blues, som arrangerer koncerten.

Lukker man øjnene, er det svært at høre forskel på originalerne og kopierne. Men det ville være synd ikke at kigge, for der er show for alle pengene når Ballbreaker trykker klassikere som Hells Bells og Higway to Hell ud gennem højttalerne.

Som opvarmning til Ballbreaker spiller det fremadstormende fynske orkester, Fennec on Fire, der også optræder på årets Skovby Blues Festival, der holdes for 14. gang og det er i dagene 2. og 3.  juli, ligeledes på Forsamlingsgården.

Der er endnu nogle få billetter ledige til Skovby Blues og de kan købes her på PLACE2BOOK .

Koncerten med Ballbreaker er kommet i stand takket være rigtig flot støtte fra det lokale erhvervsliv, der har købt billetter til koncerten til stærkt opskruede priser.

Normalprisen er 150 kroner og billetter kan købes på telefon 6171 5009 eller HER PÅ LINKET .

Til begge arrangementer skal man møde op med coronapas  og det vil sige, at man skal være testet senest et par dage før eller være vaccineret.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...