Skovhuse: Jazz hos Borgerforeningen

19. april 2014 Frivillige

For Borgerforeningen i Sønderborg er det blevet en tradition med en årlig jazzkoncert i Kulturhuset – Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø. Det sker fredag den 2. maj kl. 19.00.musik

Som tidligere år kommer Hans Jørn Wolff All Star Jazzband på besøg, og bandet forstår hver gang at få stemningen helt i top.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jazzbandet blev dannet i 2001 og har, ligesom i dag, altid bestået af garvede musikere, som har holdt fast i den traditionelle jazz.

Hans Jørn Wolff All Star Jazzband er denne gang suppleret med Finn Burich på trækbasun og Polle Flaunø på banjo og guitar. Foruden Hans Jørn Wolff på trommer medvirker Erling Tjørnelund, der altid spiller herlig swingende ”slap-bas” med god bund.

Jazzaftenen indledes med en let frokost, og det hele koster 150 kr.

Der tilmelding til Svend Aage Andersen på tlf. 30271645 eller på mail: svendaageandersen@stofanet.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...