Skovhuse: Jazz hos Borgerforeningen

19. april 2014 Frivillige

For Borgerforeningen i Sønderborg er det blevet en tradition med en årlig jazzkoncert i Kulturhuset – Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø. Det sker fredag den 2. maj kl. 19.00.musik

Som tidligere år kommer Hans Jørn Wolff All Star Jazzband på besøg, og bandet forstår hver gang at få stemningen helt i top.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jazzbandet blev dannet i 2001 og har, ligesom i dag, altid bestået af garvede musikere, som har holdt fast i den traditionelle jazz.

Hans Jørn Wolff All Star Jazzband er denne gang suppleret med Finn Burich på trækbasun og Polle Flaunø på banjo og guitar. Foruden Hans Jørn Wolff på trommer medvirker Erling Tjørnelund, der altid spiller herlig swingende ”slap-bas” med god bund.

Jazzaftenen indledes med en let frokost, og det hele koster 150 kr.

Der tilmelding til Svend Aage Andersen på tlf. 30271645 eller på mail: svendaageandersen@stofanet.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...