Skovmose: Arkil er ved at gøre klar til L69-arbejdet

18. december 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Afgående Teknik- og Miljøformand Frode Sørensen, skriver:

ARKIL A/S godt i gang med at lave arbejdsområde for ændringen af den offentlige kanal i Skovmose, L 69. De nye store rør, gravemaskinerne er på plads og skurvognene ankommer snart.

Projektet vil naturligvis stå på til ind i det nye år.

Derfor opretholdes akutberedskabet.

Brand & Redning fortsætter med at overvåge vandstandens højde og for en sikkerheds skyld er slanger lagt ud.

Beredskabet kombineret med den midlertidige løsning som Sønderborg Kommune lavede i 2016 har sikret området mod vandets indtrængen i husene, siden julen 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er glædeligt – ikke mindst for beboerne i Skovmose – at L 69 nu kommer på plads, men det ændrer ikke ved, at såfremt området skal sikres ud i fremtiden, så skal den resterende del af Landvingslagets projekt også gennemføres.

Det er mit håb, at Taksationskommissionen hurtigt i 2018 færdiggør deres arbejde, så projekt afvanding af Skovmose endelig kan afsluttes.

 

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...