Skovmose: Arkil er ved at gøre klar til L69-arbejdet

18. december 2017 Erhverv

Afgående Teknik- og Miljøformand Frode Sørensen, skriver:

ARKIL A/S godt i gang med at lave arbejdsområde for ændringen af den offentlige kanal i Skovmose, L 69. De nye store rør, gravemaskinerne er på plads og skurvognene ankommer snart.

Projektet vil naturligvis stå på til ind i det nye år.

Derfor opretholdes akutberedskabet.

Brand & Redning fortsætter med at overvåge vandstandens højde og for en sikkerheds skyld er slanger lagt ud.

Beredskabet kombineret med den midlertidige løsning som Sønderborg Kommune lavede i 2016 har sikret området mod vandets indtrængen i husene, siden julen 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er glædeligt – ikke mindst for beboerne i Skovmose – at L 69 nu kommer på plads, men det ændrer ikke ved, at såfremt området skal sikres ud i fremtiden, så skal den resterende del af Landvingslagets projekt også gennemføres.

Det er mit håb, at Taksationskommissionen hurtigt i 2018 færdiggør deres arbejde, så projekt afvanding af Skovmose endelig kan afsluttes.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...