Skriveværksted for unge forfatterspirer

2. februar 2020 Kultur

På biblioteket i Sønderborg fortsætter aktiviteterne for områdets hobbyforfattere, der gerne vil udfordres og møde andre, som også skriver. Skriveværkstedet er et skrivende og læsende fællesskab, hvor deltagerne laver sjove og udfordrende øvelser og giver hinanden feedback på tekster.

Hvert værkstedsmøde tager udgangspunkt i et tema, som skriveøvelserne forholder sig til. Torsdag den 6. februar er temaet ”Skriv dit liv”. Her skal gruppen beskæftige sig med den svære genre ’autobiografien’ og med, hvordan man kan bruge sig eget liv i teksten, skriver biblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

I denne sæson skal deltagerne desuden lave eksperimenter med ”Det grimme sprog”, når værkstedsleder Fie Huusfeldt stiller spørgsmålet, om der findes grimme og smukke tekster. Og sidst med ikke mindst skal kogebøger, opslagsværker og andre allerede eksisterende tekster forvandles til litteratur under temaet ”Readymade”. Det foregår henholdsvis 27. februar og 12. marts.

Det er gratis at deltage i skriveværkstederne, men der skal trækkes en billet til hvert værksted HER på LINKET til bibliotekets hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Kultur, Nordborg

Elstrup-Elstrupskov er Årets Landsby i Sønderborg Kommune.  

17. maj 2022 Kultur

Julearrangement, affaldsindsamling, multifest og opsætning af en ny badebro. Det var nogle af de aktiviteter, der gav fællesskab og livskvalitet i Elstrup-Elstrupskov i 2021. En enig dommerkomité har derfor valgt at pege på Elstrup-Elstrupskov som Årets Landsby i Sønderborg Kommune. Når Sønderborg Kommune kårer Årets Landsby, kigger dommerkomiteen på, om landsbyen tør tænke nyt, tør […]

Læs mere...