Skriveværksted for unge forfatterspirer

2. februar 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

På biblioteket i Sønderborg fortsætter aktiviteterne for områdets hobbyforfattere, der gerne vil udfordres og møde andre, som også skriver. Skriveværkstedet er et skrivende og læsende fællesskab, hvor deltagerne laver sjove og udfordrende øvelser og giver hinanden feedback på tekster.

Hvert værkstedsmøde tager udgangspunkt i et tema, som skriveøvelserne forholder sig til. Torsdag den 6. februar er temaet ”Skriv dit liv”. Her skal gruppen beskæftige sig med den svære genre ’autobiografien’ og med, hvordan man kan bruge sig eget liv i teksten, skriver biblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

I denne sæson skal deltagerne desuden lave eksperimenter med ”Det grimme sprog”, når værkstedsleder Fie Huusfeldt stiller spørgsmålet, om der findes grimme og smukke tekster. Og sidst med ikke mindst skal kogebøger, opslagsværker og andre allerede eksisterende tekster forvandles til litteratur under temaet ”Readymade”. Det foregår henholdsvis 27. februar og 12. marts.

Det er gratis at deltage i skriveværkstederne, men der skal trækkes en billet til hvert værksted HER på LINKET til bibliotekets hjemmeside.

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...