Skyderi på Koralvej: Gerningsmand på fri fod

21. august 2016 112

Politiet er søndag morgen fortsat tilstede omkring boligblokkene på Koralvej i Sønderborg, hvor politiets teknikker er i gang med en række undersøgelser.

” Vi foretager en række undersøgelser på stedet og derfor er området fortsat afspærret lidt endnu”, fortæller Lisa Dissing fra Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT.

Den 29-årige, der blev hårdt såret og indlagt på Odense Universitetshospital, er fortsat indlagt og hans situation er stabil. En række medier bragte i går historier om, at skyderiet i Sønderborg var banderelateret, men det vil politiet hverken be- eller afkræfte.

Artiklen fortsætter under annoncen

” Det har jeg ingen kommentarer til lige nu, men kan da oplyse, at historier om at den 29-årige skulle være under politibevogtning, ikke er korrekt”, fortæller Lisa Dissing til SønderborgNYT.

Politiet er sparsomme med yderligere oplysninger, da efterforskningen lige nu er på et tidligt stadie og opgaven lige nu er at danne sig et overblik over situationen. Derfor har politiet heller ingen kommentarer til hvem gerningsmanden er.

” Lige nu ønsker vi ikke at gå ud med oplysninger om gerningsmanden og der er fortsat ingen anholdte i sagen”, siger Lisa Dissing fra Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet forventer at komme med yderligere oplysninger senere søndag.

Det var lørdag klokken 14.47, at Syd- og Sønderjyllands Politi modtog en anmeldelse om uro omkring en boligblok på Koralvej i Sønderborg. Under politiets samtale med anmelderen lød der skud.

Da politiet ankommer konstaterede man, at en 29-årig mand var hårdt såret af skud. Herefter afspærrede bevæbnet politi området omkring boligblokken for at sikre tekniske spor og lede efter gerningsmanden.

SE OGSÅ: TV: Skyderi på Koralvej – politiet massivt tilstede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...