Skyderi på Koralvej: Gerningsmand på fri fod

21. august 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Politiet er søndag morgen fortsat tilstede omkring boligblokkene på Koralvej i Sønderborg, hvor politiets teknikker er i gang med en række undersøgelser.

” Vi foretager en række undersøgelser på stedet og derfor er området fortsat afspærret lidt endnu”, fortæller Lisa Dissing fra Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT.art1

Den 29-årige, der blev hårdt såret og indlagt på Odense Universitetshospital, er fortsat indlagt og hans situation er stabil.

Artiklen fortsætter under annoncen

En række medier bragte i går historier om, at skyderiet i Sønderborg var banderelateret, men det vil politiet hverken be- eller afkræfte.

” Det har jeg ingen kommentarer til lige nu, men kan da oplyse, at historier om at den 29-årige skulle være under politibevogtning, ikke er korrekt”, fortæller Lisa Dissing til SønderborgNYT.

Politiet er sparsomme med yderligere oplysninger, da efterforskningen lige nu er på et tidligt stadie og opgaven lige nu er at danne sig et overblik over situationen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor har politiet heller ingen kommentarer til hvem gerningsmanden er.

” Lige nu ønsker vi ikke at gå ud med oplysninger om gerningsmanden og der er fortsat ingen anholdte i sagen”, siger Lisa Dissing fra Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT.

Politiet forventer at komme med yderligere oplysninger senere søndag.

Det var lørdag klokken 14.47, at Syd- og Sønderjyllands Politi modtog en anmeldelse om uro omkring en boligblok på Koralvej i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under politiets samtale med anmelderen lød der skud.

Da politiet ankommer konstaterede man, at en 29-årig mand var hårdt såret af skud. Herefter afspærrede bevæbnet politi området omkring boligblokken for at sikre tekniske spor og lede efter gerningsmanden.

SE OGSÅ: TV: Skyderi på Koralvej – politiet massivt tilstede

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...