Skynd dig – billetsalget til Als Revyen går helt forrygende godt

1. februar 2019 Kultur

Det omfattende generationsskifte, som Als Revyen gennemfører i år, har tilsyneladende ikke påvirket publikumsinteressen. Halvanden måned før premieren – torsdag den 7 marts – kan revyen melde alt udsolgt til forestillingen fredag den 8 marts, og der skal blot sælges få billetter før den røde lygte kan hænges udenfor Kultursalen i Augustborg-Hallerne lørdag den 9 marts.

Derimod er der stadig gode mulighed for at få billetter til premieren og til familieforestillingen søndag den 10. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derimod er der stadig gode mulighed for at få billetter til premieren og til familieforestillingen søndag den 11. marts. Det samlede billetsalg er på nuværende tidspunkt ganske lidt mindre jubilæumssæsonen 2018. Totalt har revyen knap 1100 billetter til de fire forestillinger, det er muligt at gennemføre.

“Når man laver et generationsskifte, er man naturligvis meget spændt på publikums reaktion. Sælger vi flere eller færre billetter? Som det ser ud nu, får ændringerne ingen betydning. Publikum vil se Als Revyen, og interessen for at sponsere forestillingerne er stigende. Sponsorerne er med til at sikre nye tiltag, der vil få revyen til at nå nye højder. Derfor har vi svært ved at få armene ned”, siger  Als Revyens formand, Peter Buhl.

Artiklen fortsætter under annoncen

At der er tale om et generationsskifte i år markeres i revytitlen ”Med nye øjn’”. Ny instruktør er Kristina Asmussen Gude Hansen, der har erfaring fra teaterverden, mens Freja Oldrup står for scenografien. Kapelmester er pianisten Henning Simonsen fra Kolding. I tiden op til premieren coaches hele revyteamet af den kendte instruktør og skuespiller Pia Rosenbaum.

På skuespilsiden kan publikum se frem til et gensyn med Dorthe Wiseman og Bodil Nissum, mens de nye aktører er Jeanett B. Meelby, Liv Muus Larsen, Mathias Johanning, Sune Petersen og Søren Svane.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen for en billet til Als Revyen er 120 kr.

Ønsker man revy med spisning – torsdag og lørdag – er prisen 240 kr.

Billetter købes på www.alsrevyen.dk.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...