Skyttebrødrene og markedsdage flytter trafikken

30. maj 2016 Erhverv

Fra torsdag  til lørdag er der traditionen tro markedsdage i Sønderborgs centrum.

Det betyder, at en række butikker flytter ud på gaden med boder og tilbud, og at der suppleres med en række andre aktiviteter som koncerter, besøg fra rummet og optog med både Borgerforeningens Skyttebrødre og de mange børn, der deltager i mini-EM i fodbold på Stadion.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Børnene skal helt fra Perlegade ved Georg Hansens Vej via Perlegade og Østergade til Ringridervej, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er mellem kl. 11 og 12 lørdag, hvor der henstilles til bilisterne tager hensyn på Østergade og Ringridervej – der vil ikke blive spærret.

For trafikken betyder det, at Jernbanegade og den del af Perlegade, der ikke er gågade, er spærret for bilister fra torsdag morgen til lørdag kl. 15. Østergades ensrettede del er i sagens natur også bilfri, når biler ikke kan komme frem til gaden.skyd

Breakdown foregår med skateboards og BMX-cykler ved slottet, Sønderbro og Slotsbakken, og det betyder parkeringsforbud på Slotskajen og Slotsbakken fra fredag kl. 13 til lørdag kl. 22, mens der spærres for bilkørsel på Slotsbakken lørdag mellem kl. 7 og 22.

Adgang til Museet på Sønderborg Slot foregår via Sdr. Havnegade lørdag.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk