Slag efter slag på Broagers brandstation

2. marts 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Der blev slået hårdt og faktisk også længe til tønderne på Broager Brandstation. I hvert fald var det sådan med de to første, der var reserveret til børn op til fem år. Men efter en rum tid, gik der hul på træværket, så slikket væltede ud.

Forklædt som Linse, så giver det altså opmærksomhed.

Forklædt som Linse, så giver det altså opmærksomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Omkring 80 børn var tilmeldt fastelavn og de alle havde deres forældre med på brandstationen.

– Det er dejligt, vi kan lave sådan en dag her, så Broagers borgere kan komme og se stationen  og måske få lidt at vide om vores frivillige arbejde, siger de frivillige brandfolk. Broager kan mønstre 52 af slagsen og de er så heldige, at de er et af de få korps, som har eget orkester.

Borgmester-besøg

Erik Lauritzen klædt som ... sig selv.

Erik Lauritzen klædt som … sig selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er flot, der er sådan en opbakning til arrangementet, siger borgmester Erik Lauritzen til Sønderborg Nyt. Han fortæller, at netop lokal opbakning er vigtig, fordi det er den, der holder liv i den del af kommunen, der ligger udenfor Sønderborg by.

Borgmesteren havde takket ja til invitationen fra brandmændene og han påtog sig gerne opgaven med at finde de bedst udklædte.

Klik på knappen og se et væld af billeder:

Knap

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...