Slut med at fodre ænder og gæs ved Guderup Mose

14. marts 2017 Nordborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Nu kommer der et Fodring Forbudt-skilt ved Guderup Mose og dermed er det slut med at smide brød ud til ænder og gæs.

Guderup Mose og parken omkring den er en grøn oase midt i byen, som dagligt tiltrækker mange gæster på en lille hyggetur – ikke mindst beboere fra plejecentret lige i nærheden samt dagplejere og andre med børn. Mange fornøjer sig med at fodre andefuglene, og det har nu tiltrukket så store mængder gæs, at det nu er forbudt at fodre fuglene.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Gæssene er desværre blevet så mange, at det er et problem. Et drastisk og formentlig mere effektivt middel ville være, at vi kontaktede en skytte og fik skudt nogle af gæssene, men nu prøver vi, om ikke et mere mindeligt forsøg med et fodringsforbud vil betyde, at gæssene søger væk”, siger jordbrugsteknolog Kristian P. Nordstrøm, i en pressemeddelelse.

Han forklarer, at der i mange år har været gæs i området i fin balance med andre fuglearter. Problemet er bare, der nu er alt for mange gæs.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...