Små kunstnerspirer laver flotte tegninger og malerier

5. juli 2021 Kultur
Kunstner-spirerne Paula og Sarah
Kunstner-spirerne Paula og Sarah

På Kunstskolen i MultiKulturhuset er der fuld gang i sommerens uger med Billedskole for børn – og her er der mødt tegne- og maleglade kunstnerspirer op, så de kan hygge sig og samtidig lære nyt.

Paula på 6 år synes, det er sjovt at være med.

“Jeg synes det er bedst at tegne, fordi så bestemmer jeg selv, hvad jeg laver og hvordan det kommer til at se ud”, siger hun og fortæller, at de har lært at male på den ene halvdel af et sykke papir, som så skulle foldes, inden malingen blev tør. Og det gav et spejlbillede på den anden halvdel – og når papiret foldes helt ud, så kulle motivet meget gerne ligne et menneske.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg tegner meget hjemme og det er fordi jeg godt kan li’ det”, siger Sarah på 6 år, som er meldt til for at have det sjovt og også lære nyt.

Begge piger fortæller, at de går i skole, men husker ikke lige hvad skolen hedder.

“Men det er i Danmark”, siger de.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...