Snart er der benzinpenge til New Orleans Jazz Sønderborg

15. oktober 2020 Erhverv

Det lyder godt – det er hyggeligt,og så er det forbundet med store amerikanske kunstnere. Jazzen lever i Sønderborg takket være den lokale forening New Orleans Jazz Sønderborg. Målet er at få en masse jazz tilbage til Sønderborg,og det skal en ny sponsoraftale med energiselskabet OK hjælpe med.

”Sponsoraftalen betyder rigtig meget for vores jazz-forening”, siger kasserer i New Orleans Jazz Sønderborg, Gerner Petersen.

”Pengene skal blandt andet gå til at sænke entreprisen, og så håber vi selvfølgelig også at kunne booke spændende orkestre til glæde for vores medlemmer”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er godt 400 medlemmer i foreningen, der alle har den samme store fælles passion for traditionel New Orleans Jazz.

Bilister kan støtte klubben

Aftalen er simpel. Man kan støtte foreningen med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, fordi det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til New Orleans Jazz Sønderborgs sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen, skriver OK i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningen får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte jazzen i Sønderborg med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...