Snart var der kun en enkelt hest tilbage på pladsen

11. juli 2021 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Klokken 19:15 var der kun en enkelt hest tilbage på Ringriderpladsen og den kunne stå og følge med i, at der var en lille håndfuld mennesker, som var i fuld gang med at trække jernspyd op af jorden og rulle tovværk sammen. Bænke, borde og barer var forlængst kørt væk.

Blot et par timer tidligere var der flere end 300 ryttere, en større gruppe af ringriderkomiteernes medlemmer og en masse tilskuere, der så, at Hans Nicolaisen blev ringriderkonge.

Ringriderplassen blev delt op, så ryttere og hjælpere var i én zone og publikum i en anden. Og vi lukkede samlet 1000 tilskuere indenfor og de hyggede sig i det gode vejr og den gode stemningen”, sagde Ringriderfestens formand, Jes Andersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forude venter mandag – og for en del herrer, så er det lig med herrefrokost – og ligesom sidste år, så bliver det ‘sammen hver for sig’.

Du kan SE BILLEDER HER .

20. maj 2024 112, Sønderborg

Brandbiler på Dybbølgade

20. maj 2024 112

Mandag eftermiddag kørte et par brandbiler fra Station Sønderborg til Dybbølgade og det samme gjorde indsatsleder Jeppe Jørgensen. “Der var ingen brand. Det var en røgalarm i en lejlighed, som var gået i gang. Det fik naboen til at ringe”, siger Jeppe Jørgensen til SønderborgNYT. “Det er rigtigt fint naboen reagerede og hellere gøre det […]

Læs mere...