Snart var der kun en enkelt hest tilbage på pladsen

11. juli 2021 Kultur

Klokken 19:15 var der kun en enkelt hest tilbage på Ringriderpladsen og den kunne stå og følge med i, at der var en lille håndfuld mennesker, som var i fuld gang med at trække jernspyd op af jorden og rulle tovværk sammen. Bænke, borde og barer var forlængst kørt væk.

Blot et par timer tidligere var der flere end 300 ryttere, en større gruppe af ringriderkomiteernes medlemmer og en masse tilskuere, der så, at Hans Nicolaisen blev ringriderkonge.

Ringriderplassen blev delt op, så ryttere og hjælpere var i én zone og publikum i en anden. Og vi lukkede samlet 1000 tilskuere indenfor og de hyggede sig i det gode vejr og den gode stemningen”, sagde Ringriderfestens formand, Jes Andersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forude venter mandag – og for en del herrer, så er det lig med herrefrokost – og ligesom sidste år, så bliver det ‘sammen hver for sig’.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...