Snoren til Erhvervsservice blev klippet

14. april 2016 Erhverv
Ole W. Stenshøj klipper snoren.

Ole W. Stenshøj klipper snoren.

Torsdag eftermiddag overværede godt 200 mennesker, at snoren til den nye Erhvervsservice i Sønderborg blev klippet over af erhvervsudvalgets formand, Ole W. Stenshøj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rammerne om Erhvervsservice er det tidligere Turistkontor på Rådhustorvet midt i Sønderborg.

Inden udvalgformanden fik lov til at klippe, blev der holdt en kort åbningstale af Sønderborg Kommunes erhvervschef Pernille Refshauge, som sagde:

“Og hvad er Erhversservice så, altså, udover en indgang? Jo, det er service og rådgivning, hvor vi kan hjælpe med rigtigt mange ting. Nogle svar og løsninger gives meget hurtigt – andre tager lidt tid”, siger erhvervschefen.

“Vi kan koble virksomheder sammen med Erhvervskontakten, der hjælper med alle mulige ansøgninger indenfor det offentlige og vi kan for eksempel hjælpe virksomheder med at finde lærlinge, sparringspartnere og meget andet”, siger Pernille Refshauge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erhvervsudvalgets formand gav udtryk for, at han er glad for, at Erhvervsservice nu er en realitet:

“Erhvervsservice kommer i kølvandet fra de mange samtaler, som erhvervsudvalget har haft med virksomheder og det er dejligt, at vi nu kan tilbyde noget af det, der blev efterspurgt”, siger Ole W. Stenshøj.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...