Social- og Seniordirektør Bente Larsen går på pension

6. december 2017 Erhverv

Direktøren for Social og Senior-forvaltningen, Bente Larsen, går på pension fra den 15.februar 2018, hvor hendes kontrakt udløber.

Bente Larsen har været ansat i Sønderborg Kommune siden kommunesammenlægningen i 2007.

Inden da var Bente Larsen Ældrechef i Augustenborg Kommune, hvor hun var med til at planlægge sammenlægningen af de syv kommuner, der tilsammen kom til at udgøre den nye Sønderborg Kommune.

Bente Larsen har siden kommunesammenlægningen haft forskellige chefstillinger indenfor ældre- og sundhedsområdet, hvor hun de seneste år har været direktør for forvaltningen Social og Senior, der omfatter Handicap- og Psykiatriområdet samt Ældreområdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunaldirektør Tim Hansen har arbejdet sammen med Bente Larsen siden 2009, og altid oplevet en medarbejder, der har været engageret, flittig og loyal, og som han vil savne.

Borgmester Erik Lauritzen står ikke klar med en afløser til Bente Larsen.

”Der rykkes rundt på en del i forvaltningerne i forbindelse med det nye byråd, så det bliver op til det nye byråd enten at ansætte en ny eller se om Bente Larsens opgaver kan lægges ind i andre forvaltninger”, siger Erik Lauritzen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...