Socialdemokratisk kredsformand genopstiller ikke

18. februar 2015 Politik

Medlemmer af Socialdemokraterne i Sønderborgområdet oplyser til SønderborgNyt, at der på det kommende socialdemo.repræsentantskabsmøde i Sønderborgkredsen, skal vælges en afløser for den nuværende formand Bendt Olesen, der tidligere også har været borgmester i Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Bendt Olesen genopstiller ikke, så nu er en ny kadidat på vej i formandsstolen”, siger partimedlemmerne. Flere nævner Jette Damsø.

“Det er Jette Damsø”, bekræfter Jette Bertelsen, formand for Socialdemokraterne i Sønderborg. Valget af Jette Damsø sker på repræsentantskabsmødet den 28. marts.

Sønderborgkredsen

Sønderborgkredsen er fra 2007 en opstillingskreds i Sydjyllands Storkreds.

I 1971-2006 var kredsen en opstillingskreds i Sønderjyllands Amtskreds.

I 1920-1970 var kredsen en opstillingskreds i den sønderjyske storkreds, der officielt hed Haderslev med flere amters amtskreds.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med kommunalreformens indtog og amternes nedlæggelse i 2007, dannedes den nye Sønderborgkreds ved en sammenlægning af den gamle Sønderborgkreds og Augustenborgkredsen. Den gamle Sønderborgkreds dækkede den gamle Sønderborg Kommune og de to nedlagte kommuner: Broager og Gråsten.

Augustenborgkredsen dækkede de nedlagte kommuner:Sundeved, Nordborg, Augustenborg og Sydals.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...