Søndag eftermiddag blev hår uden hoveder sat i de rigtige frisurer

2. juli 2018 Erhverv

Søndag eftermiddag blev der sat hår i Sønderborg Sommer Revy – og imens var skuespillerne hjemme og holde weekend. Andre, der ikke har tid til at sidde hos frisøren og få ordnet håret, kan sådan set bare lade sig kronrage og så aflevere parykken hos en frisør, som kan stramme frisuren op.

“Det kan sagtens lade sig gøre på den måde. Man kan også sende håret”, siger Lars Krag Schmidt fra Mens CUT. Der er bare det, at almindeligt brug af paryk ikke kræver den helt store tur hos frisøren.

“Når man bruger paryk, så vedligeholder man den ved at lægge den i blød i vand med shampo i. Og så skal man for alt i verden ikke bruge hårlak”, siger Lena Krag Schmidt til SønderborgNYT.

Mishandlede parykker

Parykkerne i Sønderborg Sommer Revy bliver nærmest revet af skuespillerens hovede og smidt. Og sidder en lok forkert, så rettes den med et tryk på lakdåsen.

“Det er nærmest ren mishandling, men det skal jo gå stærkt og så skal vi dukke op en gang imellem for at få hold på frisurerne”, siger Lars Krag Schmidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Måske bæres en paryk i et nummer, der tager tre minutter – og så skal skuespilleren på scenen igen i nyt kostume efter bare to minutter. Det er ikke meget tid til at skifte i.

“Og sådan er det jo bare – og derfor er der brug for, at vi kommer med vores værktøjskasse”, siger Lena Krag Schmidt.

Imens de to frisører retter ind og ud i hårpragten, snakker de om de skuespillere, der bruger dem.

“Og det er en rigtig god revy, som vi synes, at enhver skal tage ind og se”, siger de.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og vil du opleve Sønderborg Sommer Revy, så kan du købe BILLET HER

Der bruges både glattejern, kamme børster, lak og curlere – og efter nogle timer sidder alle frisurer som de skal.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...