Søndag er der igen jazz på fiskerihaven

19. juni 2021 Kultur
Arkivfoto
Arkivfoto

Søndag middag bliver der spillet jazz i laden på fiskerihavnen i Sønderborg – og heldigvis dejligt tæt på Sundhalle, som står for servering af ringriderpølser og drikkevarer.

“Vi skal nyde en god gang sommerjazz med Hr. Jensens Jazz a la Carte”, siger Erwin Langholz, der har formandpladsen i bestyrelsen i New Orleans Sønderborg, som jazzforeningen hedder.

Gæsterne sidder ved lange borde og der er fint med plads og det falder i god jord.

“Jazzklubben betaler mellem 15 og 20.000 kroner til musikerne, så der skal jo sælges nogle billetter. Målet for hver koncert er, at arrangementet økonomisk løber rundt. Det er ikke en spareforening”, siger formanden. Ud over billetsalg, så kommer der også kontingentkroner i kassen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...