Søndag er der koncert i skovfogedboligen Nygård

19. november 2019 Kultur

Søndag 24. november kl. 15.00 – 17.00 kan man igen på Nordals lytte til folkemusik på højeste niveau, idet den prisbelønnede danske folkemusikduo Rannok lægger vejen forbi den gamle skovfogedbolig Nygård i Nørreskoven på Als for at give koncert. Nygård har i de senere været et efterspurgt spillested for førende danske folkemusikgrupper, idet de her oplever et medlevende publikum i  inspirerende omgivelser. Nygård har gennem de senere år ligeledes været udvalgt som et af spillestederne på den årlige folkemusikfestival FolkBaltica.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rannok spiller såvel traditionel som nutidig folkemusik med inspiration fra de gamle spillemandsmelodier. Gruppen er kendt for et intenst drive og flot sammenspil. Publikum kan således forvente alt fra råswingende polkaer til  stemningsfyldte ballader og iørefaldende valse, musik, der taler både til hjerte og krop, skriver Foreningen Nygård.

Rannok er en prisvindende duo i international topklasse, den består af to yderst kompetente musikere: Violinisten Michael Graubæk der i 2014 blev udnævnt som dansk rigsspillemand og pianisten  Theis Langlands, prismodtager adskillige gange ved DMA Folk. Sammen har de spillet ved utallige koncerter i ind og udland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningen Nygård, der er koncertens arrangør håber, at mange vil lægge turen forbi Nygård for at kombinere en spadseretur i Nørreskoven, der lige nu fremstår med smukke efterårsfarver, med en koncert inden dørs.

Entrepris vil være 100 kr. Kaffe og kage kan købes

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...