Søndag kan du opleve Sarah Maria Grønbæks spændende billeder

27. oktober 2018 Kultur

Det er en spændende udstilling Sarah Maria Grønbæk har sat sammen i Beka Autos tidligere lokaler på hjørnet af Ellegaardvej og Damgade – og du kan se hendes værker søndag mellem 11 og 16, hvor Vinspcialisten også er huset med vine, der både kan smages og købes.

Første fernisringsdag var lørdag, hvor der var gæster, som købte billeder.

Fynshav-maleren har udstillet flere steder i landet – også på censurerede udstillinger.

“Og denne gang har jeg fået hjælp fra Hans Jørn Hviid, en smed fra Nordals, der har lavet metalrammer til mine billeder”, siger Sarah Maria Grønbæk. Altså kan du se, hvordan det virker med rammer af både jern og kobber.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spænder vidt

Sarah Maria Grønbæk maler i mange genrer.

“Jeg vil ikke låse mig fast, fordi jeg nyder at male alt muligt. Det gode ved at male er, at der kommer noget ud af det, som man gør. Det er håndgribeligt”, siger hun og tilføjer, at det også er en god måde at slappe af på.

“Jeg drømmer tit om, det kunne være lækkert at have et stort sted, hvor der kom udstillere fra hele landet, som jeg kunne udstille sammen med”, siger Sarah Maria Grønbæk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...