Søndag kan du opleve Sarah Maria Grønbæks spændende billeder

27. oktober 2018 Kultur

Det er en spændende udstilling Sarah Maria Grønbæk har sat sammen i Beka Autos tidligere lokaler på hjørnet af Ellegaardvej og Damgade – og du kan se hendes værker søndag mellem 11 og 16, hvor Vinspcialisten også er huset med vine, der både kan smages og købes.

Første fernisringsdag var lørdag, hvor der var gæster, som købte billeder.

Fynshav-maleren har udstillet flere steder i landet – også på censurerede udstillinger.

“Og denne gang har jeg fået hjælp fra Hans Jørn Hviid, en smed fra Nordals, der har lavet metalrammer til mine billeder”, siger Sarah Maria Grønbæk. Altså kan du se, hvordan det virker med rammer af både jern og kobber.

Spænder vidt

Sarah Maria Grønbæk maler i mange genrer.

“Jeg vil ikke låse mig fast, fordi jeg nyder at male alt muligt. Det gode ved at male er, at der kommer noget ud af det, som man gør. Det er håndgribeligt”, siger hun og tilføjer, at det også er en god måde at slappe af på.

“Jeg drømmer tit om, det kunne være lækkert at have et stort sted, hvor der kom udstillere fra hele landet, som jeg kunne udstille sammen med”, siger Sarah Maria Grønbæk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...