Søndag kører eliten cykelløb ved Kirke Hørup

23. september 2022 Sport

Hele Danmarks cykelelite kører cykelløb i Sønderborg på søndag fra kl 8:00 til ca. kl 17:00 og der vil dermed være cykelløb hele dagen, så der er mulighed for at komme ud og se de bedste danske cykelryttere helt tæt på.

Hele dagen vil der være forskellige dame og herreklasser, der kører lige fra de kommende danske håb i ungdomsklasserne til veteranklasserne og til sidst de bedste danske ryttere i A, B og C klassen.

Sønderborg Cykleklub vil også være repræsenteret i både ungdoms- og veteranklasserne, hvor Sønderborg Cykleklub har en nyslået Jysk/Fynsk mester i Master C klassen, Azael Bakit med i løbet. Der er en god chance for, at vi får en lokal vinder af Master C klassen, skriver den lokale cykleklub.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Kirke Hørup er der gode muligheder for at heppe på cykelrytterne helt tæt på og der bliver kørt rigtig stærkt på en rundstrækning á 8,6 kilometer og det vil sige, at rytterne kommer forbi mål mange gange.

I målområdet er der mulighed for at købe lidt at spise og drikke, så tag endelig hele familien med til det spændende cykelløb.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...