Søndag kører eliten cykelløb ved Kirke Hørup

23. september 2022 Sport Skrevet af: Redaktion

Hele Danmarks cykelelite kører cykelløb i Sønderborg på søndag fra kl 8:00 til ca. kl 17:00 og der vil dermed være cykelløb hele dagen, så der er mulighed for at komme ud og se de bedste danske cykelryttere helt tæt på.

Hele dagen vil der være forskellige dame og herreklasser, der kører lige fra de kommende danske håb i ungdomsklasserne til veteranklasserne og til sidst de bedste danske ryttere i A, B og C klassen.

Sønderborg Cykleklub vil også være repræsenteret i både ungdoms- og veteranklasserne, hvor Sønderborg Cykleklub har en nyslået Jysk/Fynsk mester i Master C klassen, Azael Bakit med i løbet. Der er en god chance for, at vi får en lokal vinder af Master C klassen, skriver den lokale cykleklub.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Kirke Hørup er der gode muligheder for at heppe på cykelrytterne helt tæt på og der bliver kørt rigtig stærkt på en rundstrækning á 8,6 kilometer og det vil sige, at rytterne kommer forbi mål mange gange.

I målområdet er der mulighed for at købe lidt at spise og drikke, så tag endelig hele familien med til det spændende cykelløb.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...