Søndag kommer PS Dance til Skansen med stor opvisning

28. maj 2019 Kultur

Der bliver fest og glade timer, når 240 dansere fra PS Dance i Egernsund indtager Broager Sparekasse Skansen på søndag fra klokken 10.30 – og du kan få oplevelsen med, hvis du køber en billet og tager plads på tlskuerpladserne.

“Vores plan var at vaores opvisning skulle være i Ahlmannsparken, men der blev tilmeldt rigtig mange tilskuere. Derfor flytter vi i Skansen, hvor der er bedre plads”, siger Pernille Korn Frederiksen, der har PS Dance sammen med Sandie Johansen.

De to kvinder kommer med flere af deres hold – og det bliver første gang, de viser seniordans og showdance for publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der bliver også vist jumping og så kommer der nogle professionelle dansere og viser, hvad de kan”, siger Sandie Johansen, som lover, at det bliver et brag af en oplevelse at se på.

Det koster 60 kroner for voksne og 30 kroner for børn at opleve PS Dance på gulvet i Skansen.

Billetter kan enten købes ved indgang fra klokken 9.30 eller bestilles på telefon.

Pernille Korn Frederiksen har nummer 5183 5805 og Sandie Johansen fanges på 2763 0628.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...