Søndag kommer PS Dance til Skansen med stor opvisning

28. maj 2019 Kultur

Der bliver fest og glade timer, når 240 dansere fra PS Dance i Egernsund indtager Broager Sparekasse Skansen på søndag fra klokken 10.30 – og du kan få oplevelsen med, hvis du køber en billet og tager plads på tlskuerpladserne.

“Vores plan var at vaores opvisning skulle være i Ahlmannsparken, men der blev tilmeldt rigtig mange tilskuere. Derfor flytter vi i Skansen, hvor der er bedre plads”, siger Pernille Korn Frederiksen, der har PS Dance sammen med Sandie Johansen.

De to kvinder kommer med flere af deres hold – og det bliver første gang, de viser seniordans og showdance for publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der bliver også vist jumping og så kommer der nogle professionelle dansere og viser, hvad de kan”, siger Sandie Johansen, som lover, at det bliver et brag af en oplevelse at se på.

Det koster 60 kroner for voksne og 30 kroner for børn at opleve PS Dance på gulvet i Skansen.

Billetter kan enten købes ved indgang fra klokken 9.30 eller bestilles på telefon.

Pernille Korn Frederiksen har nummer 5183 5805 og Sandie Johansen fanges på 2763 0628.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...