Søndagsjazz i Fiskeladen

4. juli 2021 Kultur

Søndag middag klingede jazz-toner fra ‘Fiskeladen’ på havnen ved Sundgade og det var som sædvanlige foreningen New Orleans Jazz, som havde sat scenen til nogle hyggelige timer, hvor alle dem, som er vilde med New Orleansjazz med Sir Horstmanns Jazzband.

Sundhalle bød på en sandwich og solgte drikkevarer til de 90 tilhørere, som havde sikret sig en plads.

“Det er ikke længe siden, vi var i New Orleans og vil vil spille nogle af de numre, vi har med derovre fra”, lød det fra orkestret.

Artiklen fortsætter under annoncen

New Orleans Jazz Sønderborg er en forening for jazznydere og udover at betale kontingent, så betaler medlemmerne også for at lytte til koncerterne. Medlemmer har mulighed for at købe billetter, inden de sættes salg via foreningens hjemmeside.

“Vores jazzforening er ikke en spareklub. Vi bruger pengene på at hyre musikere”, siger formand Erwin Langholz til SønderborgNYT.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...