Sønderborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne.

Det betyder, at man fra torsdag i den kommende uge hver dag kan opleve en online-koncert direkte fra spillestederne. Warm Up Festival kulminerer den 5 maj, hvor radioværten Jesper Nyborg vil præsentere de bedste øjeblikke fra festivalen og interviewe nogle af de artister, der har optrådt.

Artiklen fortsætter under annoncen

De danske artister har haft en særlig uforudsigelig skæbne under corona-tiden og derfor har spillestederne sat gang i festivalen, hvor de betaler alle omkostninger inklusivt løn til artisterne. Derudover vil det under de enkelte koncerter være muligt for seerne at donere penge direkte til artisten.

”Vi ved, at artisterne har lidt under corona-krisen, og vi ved hvor svært, det har været med hjælpepakker og usikkerhed om fremtiden. Derfor prøver vi spillesteder at give noget igen. Uden artister er der ingen musik og uden musik er der ingen kultur”, lyder det i en pressemeddelelse fra Sønderborg og de syv øvrige spillesteder, som er Godset i Kolding, Pavillonen i Grenaa, Tobakken i Esbjerg, Posten i Odense, Voxhall i Aarhus, Paletten i Viborg og Fermaten i Herning.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi spillesteder har ligesom artisterne befundet os i en mærkelig tid under corona, men én god ting tager vi med videre og det er at båndet mellem spillestederne er blevet endnu stærkere, og vi kan støtte hinanden. Når alt kommer til alt, arbejder vi for det samme – nemlig musikken.”

Line-up på Warm Up Festival

Kom Vi Løber

Mirja Klippel Duo

Ida Wenøe & The Silver Cords

Earn Your Scars

Bound By Law

Morten Christensen

Kaleiido

Bite The Bullet

Artiklen fortsætter under annoncen

The Awesome Welles

 

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Sport, Nordborg

Egen UI tabte i Give

10. maj 2021 Sport

Efter to sejre i sæsonens første to kampe måtte fodboldspillerne fra Egen UI i lørdags rejse hjem fra Give efter sæsonens første nederlag. “Give vandt kampen med 3-0 på en dag, hvor Egen havde en typisk off-day for hele holdet”, siger hjælpetræner Søren Vinther. “Men vi er klar igen næste lørdag, hvor vi skal møde […]

Læs mere...