Sønderborg: 35 registrerede hjemløse

16. september 2015 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

En ny rapport fra SFI viser, at antallet af hjemløse i Sydjylland er steget over de seneste to år. I Sønderborg er der, ifølge rapporten, 35 borgere der står uden tag over hovedet.images

Ligesom på landsplan er antallet af hjemløse i Sydjylland steget. I 2013 var antallet af hjemløse i området 542 ifølge SFI, mens tallet skulle være steget til 619 her i 2015. Det er en stigning på 14 procent,  skriver TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flest hjemløse er der i Esbjerg Kommune, hvor 136 borgere står uden permanent tag over hovedet, mens alle borgerne på Fanø derimod har en bopæl.

På landsplan er der registreret 6.138 hjemløse personer i Danmark, ifølge SFI.

Cirka halvdelen af de hjemløse borgere har været hjemløse i under ét år, hvilket viser, at der sker en fortsat nytilgang af borgere, der kommer ud i en hjemløshedssituation.

Rapporten viser også, at det er under en tredjedel af de hjemløse borgere, der er skrevet op til egen bolig eller et botilbud, og at kun en fjerdedel af de hjemløse borgere har en kommunal handleplan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undersøgelsen er bestilt og finansieret af Social- og Indenrigsministeriet.

 

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...