Sønderborg Amatør Bokseklub sendte tre til boksestævne hvor 372 andre boksere også var med

14. oktober 2019 Kultur

I weekenden var Oliver Bromann, Ahmed Hamid og Oliver Clausen i Helsingør, hvor der blev bokset kampe i Helsingør Bokseklubs internationale stævne, HSK.

“Oliver Bromann kom til skade i første omgang og kunne ikke rigtigt slå fra sig. Men han ville ikke give op”, siger boksetræner René Clausen. Oliver Bromann tabte til en svenske med dommerstemmerne 5-0.

Ahmed Hamid fra Sønderborg Amatør Bokseklub deltog også, men stillede op for Unionens Vest-hold, som er et sted, hvor DABU samler talenter og ser dem an. Herfra bliver de allerbedste boksere sendt videre i ‘boksesystemet’ og de næstbedste sendes hjem til klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

René Clausen fortæller, at Ahmed Hamid ikke rigtigt kom i gang i kampen mod en stærk helsingørbokser, der vandt med dommerstemmerne 4-1.

“Det er fint, der var en enkelt dommer, der holdt på Ahmed Hamid, som i dele af kampen gjorde det glimrende. Han fokuserede bare for meget på at gøre det flot fremfor at have øje for bare at bokse”, siger klubformand Johnny Dehnfeldt til SønderborgNYT.

Lidt for let

Efter meget træning og opladning til kampen blev Oliver Clausen vejet fredag aften og følte sig mere end klar.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så han blev ret skuffet, da det viste sig, der ikke var nogen modstander”, siger Johnny Dehnfeldt.

Altså fik Oliver Clausen en lidt for let weekend, hvor han kunne slappe af og se andre bokse.

Den 26. oktober er der Fight Night i Broager Sparekasse Skansen, hvor det er Sønderborg Amatør Bokseklub, der er vært.

“Jeg er i fuld gang med at sætte boksere op imod hinanden”, siger Johnny Dehnfeldt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...