Sønderborg: Asylansøgere giver ikke problemer i nattelivet

18. januar 2016 Samfund

I Sønderborg har TV Syd sat ekstra gang i debatten om asylansøgeres opførsel og det viser sig, der faktisk ikke er de kaserne10store problemer. Hverken Natteravnene eller de unge piger, som TV Syds reporter mødte natten til søndag, har oplevet problemer med byens asylansøgere. Flere af dem fortæller til TV Syd, at asylansøgerne ikke opfører sig meget anderledes end danske mænd.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har haft nogle gode oplevelser med de syrere. De fleste af dem opfører sig rigtig rigtig fornemt og pænt hernede og behandler vores piger ordentligt”, siger natteravn Benny Faurholt til TV SYD.
En mor til en gymnasiepige fra Statsskolen har på TV Syd udtrykt bekymringer for, at datteren er utryg ved at have idræt på kaserneområdet, hvor asylansøgerne bor. Det er værd at have med i tankerne, at datterens klasse endnu ikke har været til idræt på kasernens område.
Artiklen fortsætter under annoncen

Når Statsskolen har idræt på kasernen, så klæder drenge og piger om i hver deres aflåste omklædningrum. Derefter mødes alle fra klassen udenfor og går i samlet flok til træning.
Ingen af Statsskolens elever har ikke været ude for en eneste uheldig episode.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...