Sønderborg-boksere var i ringen i England

10. marts 2020 Kultur

I weekenden var fire af de unge boksere fra Sønderborg Amatør Bokse Klub en tur i England for at bokse hver en kamp – og det gik både rigtigt godt og mindre godt.

“Det er første gang, jeg var i England og første gang jeg prøvede at bokse i udlandet”, siger Alina Boysen til SønderborgNYT.

“Jeg vandt min kamp med en stor pointsejr og fik dommerstemmerne 4-1”, siger Alina Boysen.

“Når det ikke blev 5-0 så skyldes det, at den ene dommer var fra modstanderens klub og han holdt med sin egen bokser”, siger træner Johnny Dehnfeld.

Til april bokser Aline Boysen ved det Nationale Begynder Mesterskab, som er et DM-stævne for unge boksere med under 15 kampe på CV’et.

Tabte til stærk englænder

Oliver Clausen var i ringen mod en stærk englænder, som boksede akavet.

“Jeg var en tur i gulvet, jeg får næsen tjekket af stævnelægen og der bliver også talt over mig, så jeg taber på point”, siger Oliver Clausen. Træner Johnny Dehnfeld forklarer, at engelske boksere er noget mere hårdføre end danske.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er som om, at de har meget mere at kæmpe for – og det gør de så”, siger han.

Oliver Clausen stiller også op ved det Nationale Begynder Mesterskab i Hinnerup til april.

Hård, tæt kamp

Oliver Brommanns engelske modstander var også en hårdslående herre.

“Min vurdering er, at vi var ret jævnbyrdige, men min modstander fik en advarsel undervejs i kampen og det gjorde forskellen”, siger Oliver Brommann, der vandt med dommerstemmerne 3-2.

På lørdag bokser han mod en fra Vordingborg og det er ved et stævne i Aabenraa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tabte mod større rutine

Det er bestemt en fordel at have en vis rutine, når man går op i en boksering – og det blev tydeligt, da Ahmad Hammid boksede mod en engelsk modstander ved weekendens boksestævne på engelsk grund.

“Vi boksede egentlig meget lige, men jeg mangelde lige det sidste og derfor vandt min modstander”, siger Ahmad Hammid, der også skal til det Nationale Begynder Mesterskab til april.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på

www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...