Sønderborg Brand & Redning: Pas på med ild i den tørre natur

18. juni 2018 Samfund

Sønderborg Brand & Redning havde så småt forberedt et afbrændingsforbund fra i dag, men det har weekendens nedbør afværget, men der er stadig god grund til at være yderst forsigtig med ild i naturen.

Sankt Hansaften nærmer sig nu, og Sønderborg Brand & Redning følger nøje vejrudsigten. Den er ikke helt entydig for indeværende uge, hvor der måske/måske ikke kommer mere nedbør og derfor vurderes det ikke på nuværende tidspunkt nødvendigt at nedlægge forbud mod afbrænding.

Men det kan ikke afvises, at forbuddet kommer op til Sankt Hans-aften, hvis det vurderes ikke sikkerhedsmæssigt forsvarligt at give lov til at tænde de mange store bål, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Selv om der ikke er nedlagt forbud skal der stadig udvises yderste agtpågivenhed ved brug af åben ild som fx bål, grill, ukrudtsbrændere og cigaretter.

Husk forsigtighedsreglerne:

  • Hold afstand – indgå ild i nærheden af tørre planter eller andet, der kan brænde
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Vær opmærksom på vindretning og vindstyrke
  • Vær opmærksom på børn og dyr
  • Vis hensyn – undgå at røgen generer naboer og omgivelser
  • Hold ild og gløder under opsyn og tjek, at alt er slukket, før du forlader stedet
  • Husk at have vand i nærheden, så en lille brand hurtigt kan slukkes
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...