Sønderborg City Fitness tilbyder online cykle-motion

5. januar 2021 Kultur
Online-træning fra Sønderborg City Fitness
Online-træning fra Sønderborg City Fitness

Mens der ventes på, at Coronaen forsvinder og samfundet åbner sig påny, så har enhver, som har en spinningcykel derhjemme mulighed for at være med til Sønderborg City Fitness’ online-cykletræning.

“Jeg har fået tre af vores instruktører til at møde ind og stå for træningen, som streames på vores Facebookside”, siger Hassan Badran, som er ejer af Sønderborg City Fitness.

“Jeg har lånt adskillige af fitness-centrets spinningcykler ud til medlemmer, så de kan holde formen ved lige under Corona-lukningen og der er flere medlemmer, som snart kommer og henter de sidste cykler”, siger Hassan Badran til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hassan Badran har altid ment, det er vigtigt, vi holder og form og passer på vores krop.

“Derfor er enhver, der har mulighed for at cykle-træne hjemme i stuen velkommen til at deltage. De skal bare klikke ind på vores Facebookside mandage, onsdage og torsdage klokken 17 samt lørdage klokken 9:30”.

Træningen er ret enkel. Man skal bare følge instruktørerne og programmerne, der vises.

Udendørs træning

Sønderborg City Fitness har lukket hele centret og omklædningsrummene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men som en service, så har jeg stillet nogle af vores motionsredskaber ud i vores gård. Dem kan vores medlemmer bruge, hvis de bestiller en tid i forvejen”, siger Hassan Badran.

Når der trænes udendørs, så gælder restriktionerne om afstand og forsamlingsforbuddet på 10 personer.

“Derfor er det vigtigt, at medlemmerne bestiller tid. Når en gruppe forlader vores træningsområde, så går der et kvarter, inden den næste gruppe kommer og dermed sikrer vi os imod, at man mødes i indgangen”, siger Hassan Badran fra Sønderborg City Fitness.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...