Sønderborg: De offentlige ansattes fagforeninger viser lokalt sammenhold

21. april 2018 Erhverv

Lørdag formiddag stod de offentligt ansattes fagforeninger skulder ved skulder ved en slags demoinstration på Rønhaveplads i Sønderborg. Det havde trukket en pæn del af de strejke- og lockout-truede medlemmer til.

“Vi holder sammen i Forligsinstitutionen og det gør vi også i Sønderborg”, sagde Karsten Wohlgemuth, som var første mand på scenen.

Han fortalte også, at medlemmer fra byrådet i Sønderborg har skrevet under på, at de bakker op om de offentligt ansatte.

Via KL er byrødderne i Sønderborg med i den lockout-trussel, som kommunerne i hele landet er enige om, skal være deres reaktion på en eventuel strejke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter ham kom en række talere fra de forskellige fagforeninger.

Ballonklovnen var hentet ind for at sikre lidt underholdning til de mange børn, der var med deres forældre på Rønhaveplads – og Det Sønderjyske Køkken var klar med grillpølser, øl og sodavand.

Imens der lyttes til taler og nydes solskin i Sønderborg, så forhandles der intenst i Forligsinstitutionen.

Forskellige eksperter vurderer på TV News, at det hælder mest til at ende i konflikt – og Karsten Wohlgemuth har også svært ved at tro på en løsning i Forligsinstitutionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg tror også, der kommer strejke og lockout, men sammenbruddet kommer næppe i dag, lørdag”, sagde han til SønderborgNYT.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...