Sønderborg er med i populært gratis online quiz-spil

17. september 2017 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Hvornår blev Sønderborg Slot grundlagt og hvor mange rigsdaler blev Dybbøl Mølle solgt for i 1832?

Blot to spørgsmål om Sønderborg som du kan gætte med på og samtidig få testet din viden i en ny dansk udviklet quiz, som kan spilles på smartphone og tablet – alene eller online imod andre.

”Quiz Danmark er en quiz med spørgsmål om natur, film, musik, personligheder, politik, danske seværdigheder, dyr, historie og meget andet. Du kan kæmpe om at komme på listen over ugens, månedens eller alle tiders bedste score”, siger Flemming Pauk til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flemming Pauk er udvikleren bag online-quizzen og har tidligere haft succes med spillet Quiz Bornholm med spørgsmål om alt mellem himmel og jord på Bornholm. Et spil, der er blevet hentet flittigt af både bornholmere og øens mange turister.

Og nu er han klar til nye udfordringer, denne gang med spørgsmål fra blandt andet Sønderborg-området.

”Med erfaringerne fra Quiz Bornholm i bagagen har jeg nu lyst til at nå et større publikum, så endnu flere kan få glæde af at quizze mod hinanden i en danskproduceret quiz med spørgsmål, der er lavet til at udfordre danskere i alle aldre”, siger Flemming Pauk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spillet er gratis og kan spilles alene eller der kan quizzes online mod andre.

Du kan hente det gratis spil i Appstore hér eller i Google Play hér.

24. juli 2024 112, Sønderborg

Fejlalarm fik brandfolk ud af fjerene

24. juli 2024 112

Kort efter midnat, natten til onsdag, tjekkede brandmænd fra Station Sønderborg den store grå bygning på hjørnet af Kastanie Allé og Østergade i Sønderborg. “Den automatiske brandalarm var gået i gang, selvom der ikke var ild nogle steder”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jeppe Jørgensen, til SønderborgNYT. Udover indsatslederen var der en enkelt brandbil og et […]

Læs mere...