Sønderborg får landsdelens største internationale tattoo

9. februar 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Ringriderfesten har et ønske om at brede sine aktiviteter ud til andre steder i Sønderborg end selve festpladsen. Det første synlige resultat af den nye strategi er, at Ringriderfesten står bag gennemførelsen af landsdelens største internationale musiktattoo, der har det verdensberømte tattoo i Edinburgh som forbillede. Arrangementet med et millionbudget finder sted lørdag den 8. juli med Sønderborg Slot som en attraktiv kulisse.

Sønderborg Kommune har netop bevilget 250.000 kr. til gennemførelse af musiktattooet, der får deltagelse af internationale militærorkestre, garder og sækkepiber. På tribuner omkring slotspladsen vil 2.000 gæster samtidig kunne se et udendørs projekteringsshow på Sønderborg Slots historiske mure – lidt i stil med det show, der markerede 150 året for Slaget ved Dybbøl. Hele arrangementet slutter med, at alle medvirkende musikgrupper går i fakkeltog gennem Sønderborgs centrum.

Artiklen fortsætter under annoncen

” Sønderborgs beliggenhed tæt på grænsen mellem Skandinavien og det kontinentale Europa giver byen en international stemning, som dagligt beriger os med turister og internationale studerende. Gennem en udflytning af vores aktiviteter og udvidelse af det internationale musiktattoo, kan Ringriderfesten  bidrage til at placere Sønderborg endnu stærkere på det internationale landkort til glæde for et meget bredere publikum”, siger Ringriderfestens næstformand, Jan Rasmussen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for Udvalget for kulturel- og regional udvikling, byrådsmedlem Stephan Kleinschmidt, er begejstret for Ringriderfestens initiativ:

” Musiktattooet understøtter det kommunale Kulturkompas i forhold til at skabe ekstraordinære events, som vækker både national og international opsigt og styrker Sønderborgs position som et kulturelt knudepunkt i grænseregionen.”

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...